Pages

Saturday, October 13, 2012

Minat


lovephotography


salam...
aku nak story sikit tentang aku apa yang aku minat dalam hidup aku. Aku lebih minat ke arah videography. apa yang aku minat ni aku akan usahakan untuk mencapai cita-cita yang aku inginkan.


lovephotography

sekarang hidup harus cari wang dan ilmu. aku tanak sia-sia kan harapan yang orang beri kat aku, kepercayaan adalah penting untuk menentukan utuhnya sesebuah hubungan itu.(aik apasal lak masuk masalah cinta ni) hahahaha. tapi aku ingin membalas kepercayaan tu dengan bekerja seikhlas hati.


lovephotography


gambar-gambar yang aku share ni juga adalah hasil dari aku tangkap. maaflah kalo gambar composition tak cantek. aku baru belajar... apa-apa pun dalam bidang photography juga aku minat... gambar yang di dalam post kali ni banyak otai-otai gambar... so aku belajar daripada dorang semua....


lovephotography

lovephotography
p/s: nak mencari lens baru...

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers