Pages

Monday, April 25, 2011

i Love McD

mcd love
no minimum order(nak bagi kencing manis sikit)



salam...
kali ni aku nak jd doctor sekejap, nk share cikit la pasal mcd nie... aku memang ske makan mcd.. spe nak belanja aku? cepat2 la comment k. hahahha men2 je la... aku nak nasihat sikit la, mcd nie makan hari2 memang boleh mendatangkan kemudaratan dari segi mental & fizikal. hahaha.

menurut kajian yang telah aku wat kan ke atas mcd untuk pengambilan tiap2 hari(dah macam prof je aku ni kan) aku mendapat keputusan;
  1. tangan aku sakit2(sebab aku ni memang "hantu" badminton)
  2. badan akan jadi lesu dan tak bermaya
  3. banyak tepung boleh "menguruskan" seseorang...
  4. duit banyak abes ow kalo hari2 mcd je kan nak topap pn tade wet dah
  5. awek aku marah sbb ta belanja dye(kidding)
2 je kot yang aku dapat tangkap keburukan mcd bagi aku lah.... tapi kalo orang ajak nak belanja tu jangan ditolak, rezeki tu. hahha
nak makan boleh la 1 minggu 2 kali ke, tapi digalakkan jangan la. buat perabeh duit je. hahha

p/s: makan nasi mak masak lagi sedap... maaf bagi yang duduk berjauhan dengan family. hehehe

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers