Pages

Friday, May 30, 2014

New Born . Kitty

Salam...

Lama sungguh tak update blog ni, maklumlah busy main badminton la katakan hahaha. Kali ni aku nak share sikit gambar anak kucing aku yang baru ni, mengikut angka bilangan yang lahir ialah 7 tetapi yang berjaya hidup setakat ini dalam 4 ekor sahaja. 





Ramai yang tanya, macam mana aku bole berjaya tangkap gambar kucing dengan pelbagai gaya, gambar yang aku berjaya tangkap itu semuanya  secara tidak sengaja atau candid je pun. Tapi benda boleh jangka sebab aku punya kucing ni pelik-pelik perangai nya. Korang semua layan la gambar kucing yang aku ada ini. Nak lagi gambar kucing ni sila la tengok post yang lama atau bole klik kt VSCO PAGE aku.






Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers