Pages

Monday, August 5, 2013

Iftar . Friends

salam...
bulan Ramadhan ni dah hampir nak ke penghujungnya, rase macam tak cukup lak sebulan untuk bulan yang mulia lagi berkat dalam banyak-banyak bulan. Bulan puasa tahun 1434 tahun ni memang cukup mencabar jugak la juga sebab banyak dugaan yang berlaku. Alhamdulillah, tahun ni sudah hampir melengkapkan puasa untuk tahun ini. Lepas ni dah tiada masa nak update blog, mungkin terlalu busy dengan kerja-kerja, kalau ada kerja lah hahaha. apa-apa pun rezeki Allah ade di mana-mana sahaja, antara dengan berusaha atau tidak je.




Dalam bulan puasa ni sempat juga buat program dengan rakan-rakan lama untuk berbuka puasa bersama, Alhamdulillah berjaya juga akhirnya iftar bersama rakan-rakan lain. insya Allah kalau ade masa lagi tahun depan buat lagi... tapi itu lah, ramai kawan-kawan nak kahwin ni rasa nya sempat kot nak buat lagi untuk tahun depan, tapi kena ajak bini sekali la hahaha. ok lah, malas nak tulis panjang-panjang, biar gambar je yang menceritakan....
























Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers