Pages

Sunday, July 14, 2013

Quiet Weekend

salam.
Sudah 5 hari kita berpuasa syukur alhamdulillah kehadrat Allah SWT kerana telah memberi kekuatan kepada kita. Walaubagaimanapun terdapat cabaran yang sangat seksa untuk diuji kekuatan iman... 


Minggu yang tenang dalam seminggu berpuasa alhamdulillah semua nye setakat ni best. Sempat bersama teman untuk meluangkan masa bersama. Hari minggu yang macam ni sempat jugak aku mencari mangsa untuk nafsu camera aku, hehehe just joke. Maklum lah lama tak pegang camera. so jom tengok pic yang aku berjaya tangkap. 






Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers