Pages

Monday, December 24, 2012

kami

salam...
beberapa hari yang lepas adalah kenduri nikah & kahwin sepupu aku. sempat la aku snap gambar-gambar sepupu aku time melepak dengan mereka. biasalah lama tak ketemu hehehe. yang paling best nya sepupu rapat aku pulang dari Johor tu yang membuat aku nak kesana walaupun tak lama ke sana atas sebab-sebab kerja. nak dijadikan pendek cerita kami hang out ramai-ramai dengan semua sepupu... so aku dapat share dengan gambar & text jela...



sepupu sepapat

sepupu

sepupu rapat

sepupu rapat

sepupu rapat

akil

budak buas

sepupu rapat


sepupu rapat

ayam nyum2


tengok gambar yang last ni mesti nak makan kan... hahaha jom makan...


Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers