Pages

Tuesday, August 21, 2012

raya oh raya

salam aidilfitri...
lama tak post apa-apa entry sebab malas punya perangai... dah masuk syawal ni banyak terasa sedih la jugak sebab raya "sorang" sebab single hahaha(melawak je). raya tahun ni best la jugak macam tahun-tahun lepas... nak tengok happening nya raya tahun ni aku upload kan gambar raya... bnyk gambar orang jew... gambar sendiri takde..


raya2012
ni la aku dengan rambut yang serabut... menyambut secara sederhana sahaja... muka tak cukup tido... hahaha

raya2012
yang ini pula saudara mara aku belah bapak aku... yang ini sepupu bapak aku... sempat jugak lah tangkap gambar untuk buat kenangan...



gambar yang bawah ni lah sepupu aku yang happening time raya... semua gile bergambo (jangan marah ye) hehehe
raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

raya2012

IMG_2221raya2012

raya2012

raya2012

tu saja lah gambar untuk sampai raya ke 2 haahah tak banyak so malas nk tangkap sangat... tapi tape ade kenangan... insya Allah ada lagi gambar yang akan datang... nak tangkap pic awek2 lak hehehe...

oke lah kawan-kawan aku nak chow dulu... ape-ape pun Selamat Hari Raya aku ucapkan kepada yang melawat blog aku yang tak seberapa ni... aku doa kan anda semua panjang umo & dimurahkan rezeki serta diberi kesihatan untuk menjalani kehidupan dan di perbanyakkan ibadat... salam semua...

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers