Pages

Sunday, February 12, 2012

Jom ke Taiping

taiping 2012


salam...

kelas dah nak start kali ni aku nak share ckit aku berjalan sampai lenjun+basah kuyup+letih=syiok... hahaha pape pun berjaya jugak lah aku g snap kat taiping. cadangan nak berjalan di Kuala Kangsar je tapi masa mencemburui kita. tapi pape pun thank bro Fazli & Pedot coz lepak ari tu...


Taiping 2012

oke destinasi pilihan aku kali ni ialah Taman Tasik Taiping. tempat ini best kat dalam taiping bagi sesiapa yang nak shoot outdoor kahwin aku boleh suggest kat sini memang banyak tempat manarik.

p/s: gelagat kami di Taiping:-


Taiping 2012


Taiping 2012


Taiping 2012


Taiping 2012


Taiping 2012


Taiping 2012


Taiping 2012

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers