Pages

Friday, September 23, 2011

hari raya di KPTM Ipoh

salam...
hari ini(22 sept 2011) aku beraya sakan di kolej aku., kan raya 1 bulan. hehehe. Lama jugak tak dapat lepak-lepak macam tadi, mane tak nya semua asyik busy jek tade mase nak lepak-lepak macam tadi. tapi hari ini betul-betul best + bergaya aku hari ini. hahaha. raya di KPTM kali ni aku tak pegang camera sangat, ade la sikit gambar yang aku tangkap. yang lain aku just passing kat member-member aku je yang snap kan.

raya kptm 2011

raya kptm 2011

raya kptm 2011raya kptm 2011

raya kptm 2011

raya kptm 2011
raya kptm 2011raya kptm 2011

raya kptm 2011

raya kptm 2011

raya kptm 2011

raya kptm 2011






nak tengok lagi pic raya KPTM yang best? sila tekan ini

p/s: sorry late upload picture, aku dok busy kan diri siap kan assignment dulu...

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers