Pages

Friday, September 2, 2011

gelagat di Hari Raya



raya2011


salam....
aku nak share sikit time hari raya selasa lepas, best gak raya kali ni walaupun cuti terasa kejap sangat tp still gak rase merdeka raya tuh...
pada rabu 2 aku demam so raya pada hari tu kurang best la...

aku nak share sikit picture-picture yang aku sempat snap+edit ckit.


raya2011


raya2011


raya2011


raya2011


raya2011

2 saje yang aku nak share... just 2 pic yang aku dah edit.. belambak ow...
p/s: ingatkan raya tahun ni tak dapat dah duit raya, tengok2 dah besar panjang pun dapat lagi... rezeki... alhamdulillah...

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers