Pages

Thursday, July 7, 2011

razer megalodon....

salam...
hari ni aku share sikit barang yang aku baru beli iaitu headset gaming dari razer iaitu Razer Megalodon...

sebab-sebab aku beli:
  • main game memang best
  • kualiti audi paling 'mavelous'
  • tade memekak kat rumah aku
kekurangan untuk aku:
  • mahal giler
  • untuk game saja
  • tak suke sangat senyap-senyap kt umah
 



razer



razer 2



razer 3



razer 4




headset yang aku telah beli ni memang memuaskan hati la... sebab dye surround 7.1 channel, lepas itu, noise cancel untuk suara tambahan terbaik wok...

p/s: nak taw lebih lanjut sila lah beli ok... then test sendiri... tak pun sila klik sini untuk ke official website razer and boleh tengok type yang ade... selamat mencube...

salam

Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers