Pages

Monday, September 25, 2017

Cameron Highland 2017 V1




Salam.
back to 7 years later, dimana jiwa muda gagah ride di merata-rata tempat dengan kenderaan 2 roda inilah untuk sampai ke destinasi yang dituju. Ya dulu lain, sekarang dah lain, dulu muda sekarang tua dah (wakaka padahal muda lagi). Ni nak share sikit ride hujung minggu ke Cameron Highland, ride santai bersama-sama kawan-kawan yang dah kenal & jumpa kawan baru.





 seawal pukul 8 pagi kami berkumpul di kedai makan berhampiran bomba Simpang Pulai untuk breakfast sebelum sampai di tempat yang dituju.

 


Seramai 9 orang yang menyertai ride santai ini ke Cameron Highland yang menaiki di Simpang Pulai iaitu Daus, Zam, Joe, Nazmi, Taki, Acap, Azmel, Fahmi, & aku. manakala yang lain ada lagi 2 orang yang menaiki di Tapah iaitu Jasvin & Shahrin.



 Kami plan untuk berjumpa di Tanah Rata dan teruskan aktiviti ride ke destinasi yang hendak dituju dan pulang bersama-sama



harap korang enjoy lah dengan picture yang sempat aku tangkap tempoh hari untuk dijadikan kenangan di masa akan datang.






























Ouh lupa nak bagitahu, masa turun mengikuti di Simpang Pulai ada sorang rider dari kami down, iaitu Jasvin, nasib baik tiada apa-apa berlaku... alhmdulillah.....GWS bro Jasvin




Insya Allah next ride V2. akan menyusur dimasa akan datang, destinasi akan diberi tahu, Jom join sekali kalau mau... ON X ON

Salam...











Search

 

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers